Kom med på en smuk guidet ridetur i den skønne Nationalpark Thy. Rideture i Thy tilbyder naturridning for 1 til 4 personer. Turen går gennem skoven på smukke skovstier og med flotte udsigter.
Forhør nærmere på 40923090

Jeg er fuldt booket uge 30 og 31. Kom med på en smuk guidet ridetur i Vandets Plantages. Det foregår i rolig tempo så naturen kan nydes i fulde drag. Hvis du vil være sikker på at komme på tur, er det en god ide at bestille turen i god tid.

Da jeg kun rider med dem, der har bestilt turen, dvs. 2 - 5 deltagere, bliver jeg hurtidg booket. Derfor er det en god ide at være ude i god tid. Vi rider på heste af blandet race, som er vant til at ride i naturen.

Naturridning med op til 5 deltagere af gangen. Som Partner med Nationalpark Thy er turen også en fortælling om området. Turen går gennem Vandet Plantage med smukke udsigter og skovens varierende terræn.   

Velkommen til min hjemmeside om rideture i Nationalpark Thy. Jeg hedder Mette Åkerstrøm og bor i Vang 10 km. vest for Thisted. Jeg har i 12 år brugt mange weekender på at ride rundt i de dejlige plantager, der ligger lige omkring mig. Jeg kender efterhånden alle små stier og veje i dette smukke område. Det er absolut et af de dejligste steder at ride. Derfor vil jeg gerne dele dette med alle, der kunne have lyst til at prøve, men ikke er helt trygge ved at ride ud i denne store natur. Desuden kender jeg de smukkeste stier og udsigter og kan sørge for, at turen bliver noget helt specielt.

Ring for aftale på 40923090 eller skriv til: mette@ridetureithy.dk

Jeg  har 4 heste til udlån. Det koster fra 400 kr. pr hest. En tur vare fra 1 time - 3 timer.  og der rides ikke i stor flok, men kun sammen med dem man har tilmeldt sig turen sammen med. 

Al omgang og ridning med hestene er på eget ansvar. 

Rideture i Thy er halvtids, derfor rider jeg mest eftermiddage, weekender, ferier og helligdage.
Ridning hos mig er for både børn og voksne, det er dog en fordel at have erfaring. Tempoet tilpasses til den enkeltes evner og lyst til udfordring. Hjelme er en selvfølge,
og jeg har et udvalg i forskellige størrelser. 
 
 

Nationalpark Thy

Nationalpark Thy strækker sig fra fyret i Hanstholm i nord til  Agger Tange i syd og bliver mod øst afgrænset af landbrugslandet.
Det er et område, som er formet af århundreders sandflugt, og det rummer i dag store nationale og internationale natur- og landskabsværdier i form af kyst, klitter, klitheder, søer og klitplantager.
Nationalpark Thy kendetegnes af store vidder, med åbne vindomsuste klitter og store rene søer og vekslende plantager.