Solnedgang fra hyttens terrasse

Primitiv hytte til overnatning, ro og afslapning

Hyttebo hedder hytten, hvor du kan nyde livet, finde ro og være tæt på naturen. Hyttebo er en primitiv hytte uden tv og internet, til gengæld er der ro, hygge og Nationalpark lige uden for døren. Der er mulighed for at leje cykler, kajak. 

Hyttebo er placeret på min grund et stykke fra mit hus.  Man har altid mulighed for at få kontakt til mig, men ønsker man ro og ingen forstyrelse bliver det selvfølgelig respekteret.  

En weekendtur i Hyttebo kombineret med en uforglemmelig ridetur i Nationaloark Thy på mine heste.  

Faciliteter.

Ved hytten er der campingtoilet, udendørs bad,(mulighed for at låne toilet og bad i privathuset ca. 150m derfra) fuldt udstyret køkken, Køkken-stue sove rum i et. Der er 4 sovepladser, 1 i køjeseng, og 120 cm dobbelt seng og alm. seng. Spiseplads til 4 både inde og ude på verandaen. Der er møbleret terrasse til afslapning.  

Gæsters mening om Hyttebo:

Jane Juli 2019

Helt unikke naturoplevelser, der ikke opleves/findes andre steder. Det har været en sjov og anderledes “ridelejr” for hele familien at have vores egne ponyer med. Det kan varmt anbefales at medbringe egne ponyer/heste. Luksus 1. klasses hestehotel med de bedste ridemuligheder ved sø, hav, skov og klitter. Der findes et væld af ridestier og markerede ruter, så det er bare med at komme afsted. Ellers står værten Mette klar med råd og ideer.

Maria. August 2019

Tæt på naturen, ro og sommerhusstemning. En åben dør til en verden af ny, dejlig energi: Nationalpark Thy er magisk og heldigvis nem at fare vild i... Og Vesterhavet brøler for sig selv! Vi var vilde med det hele og Mettes hytte samler det hele sammen i en lille, varm pakke, man kan tage med sig hjem.

Jonas. August 2019

Hyggelig lille hytte med alt hvad man behøver til overnatning. Mette er flink og god som vært, og der er højt til loftet. Stedet kan varmt anbefales.