Mor - datter ridelejr

 

Ridelejr for mor og datter i pinsen og sommerferie.  

4 dage i hestemekka med storslået natur, hygge og tid til hinanden.

I trygge rammer og i en lille flok, kan I nyde 4 dage i hestens tegn. Med god mad, bålhygge, selvforkælelse, nye indsigter, læring, og store naturoplevelser i Nationalpark Thy? Så er det måske jer der skal have en af de eftertragtede pladser på min mor/barn ridelejr i 2022. Det er en ridelejr med heste, hygge, dejlige oplevelser for mor og datter/døtre i alderen 8 – 16 år. Vi bliver max 7 deltagere i alt, så det er en lille gruppe, hvor der er plads til forskellighed, men fælles for alle er passionen for heste og glæden over at have tid sammen. 
Og hvad kan I så opleve i løbet af de fire dage: I kan blandt andet lære en masse om, hvordan I kan lege med- og skabe tætte bånd til hesten. I kan blive inspireret og få af nye værktøjer til at tackle både dig selv, din hest og dine omgivelser. I kan nyde en hestevognstur/gåtur til mit shelter, som ligger uforstyrret et stykke fra min gård. Her laver vi pandekager over bål og nyder roen for en stund. Og ikke mindst kan I komme på fantastiske rideture ud i Nationalpark Thy og opleve naturen på ryggen af heste, der er vandt til at færdes i naturen, og som vil hjælpe dig til at finde roen, være i nuet og nyde den fantastiske natur med de mange smukke udsigter. 
Praktisk: Det er en fordel at kunne ride, at det er mange år siden gør ikke noget. Heller ikke at man ikke rider dagligt. Jeg tilpasser efter jeres niveau. Har mor ikke lyst til at ride, er det også helt ok, så er der mange andre muligheder for at komme ud og se Nationalpark Thy. 
Lejren finder sted på og omkring min gård, hvor jeg driver “Ro i Thy”. Gården ligger i hjertet af Nationalpark Thy, med enestående natur og højt til himlen. Gården er vores udgangspunkt, og her overnatter I i mine hyggeligt indrettede hytter. Der er madrasser, sengetøj og alt hvad I får brug til at overnatte trygt og godt. Der er fælles toilet og bad i tilknytning til hytterne. Vi laver mad i udekøkkent og nyder maden sammen. Om aften er der mulighed for socialt samvær, smuk solnedgang (hvis vejret tillader det) og ikke mindst aftenhygge med bålets knitrende flammer, skumfiduser og hyggesnak. Der vil være mulighed for ture til Vesterhavet, at bade i en af søerne eller måske spise en is i Vorupør. 
Der er i 2022 to ridelejre i hhv. uge 22 3-6/6( pinse) uge 28 (mandag den 11. juli til torsdag den 14. juli). Prisen er 2800 kr. pr. person inkl. overnatning, forplejning, lån af hest, undervisning og udstyr mm. 
Betaling sker på MobilePay 2000 kr. i depositum, som ikke tilbagebetales ved afbud fra jeres side. Resterende betales 14 dage inden ankomst. Tilmelding sker telefonisk på 40923090. Du er også velkommen til at ringe og få mere info. 
Hvis I vil se flere billeder, kan I se mere på min FB side Ro i Thy https://www.facebook.com/frikvarterforvoksne eller på min Instagramprofil “RoiThy”. Her finder du billeder af både naturen i Thy, mine heste, hytter, gården og meget af det jeg ellers laver. Jeg glæder min til at høre fra jer. Ved hurtig tilmelding får I mulighed for at vælge hytte først.