Der er intet som udsigten mellem ørerne på en hest

Sheltertur med hest

Drømmer du om at komme på sheltertur med hest, smuk natur, bålmad og hygge. Så er muligheden her. 

Rideture i Thy tilbyder sheltertur i Nationalpark Thy for op til 4 personer. Ved shelteret er der græsfold til hestene, madrasser, bålsted med rist, gryder, pander, snobrødspinde, vand, bord og bænk. 

Der er ankomst om formiddagen kl. 10-11. Når vi er klar, finder vi hestene på marken og lærer dem bedre at kende. Derefter strigler vi og sadler op. Så går turen ud i skoven, hvor vi skal opleve naturen på nær hold. Vi rider på små stier gennem den smukke natur i Nationalpark Thy. Vi rider i det tempo, der passer til alle gruppen. I Thy har vi nogle af landets mest enestående naturtyper. Den vilde, lidt mere barkse klithede, store klare søer, men også den dybe skov med bøgetræer og god læ. Her er forholdsvist øde, så du får virkelig følelsen af at være væk fra alting. Det er den perfekte natur at ride i. På turen ser og oplever du Nationalparkens smukke udsigter, hyggelige stier med mos, gran, bøgeskov og kontrasten den lidt mere barske vilde klithede. I løbet af turen, kommer vi også til søen, hvor der er mulighed for at ride ud i vandet. På vejen finder vi et lækket sted med udsigt over søen. Her spiser vi vores madpakke. 

Når vi er færdige med at ride 2. dag, er man velkommen til at blive i shelteret endnu en overnatning, men dette er på eget ansvar og uden hestene.

Priser:  

På mine heste: 1 overnatning, 2 timers guidet tur første dag og 1 1/2 timers guidet tur 2. dag:

2300 kr pr. person ved 4 personer incl. eftermiddagskaffe, aftensmad og morgenmad. 2500 kr ved 2-3 personer. Gratis ekstra overnatning. 

Jeg sover selvfølgelig også ved shelteret, hvis i ønsker det:)

Book din tur ved at skrive en mail: mette@ridetureithy.dk, smse eller ringe til mig på 40923090

Aftensmad