Bailey

Bailey er en meget sød pony på ca. 138 cm. Hun er en blanding af nordbakke og islænder og en lille robust hest, der har godt af at arbejde. Det er bl.a. hende jeg gerne låner ud.

Bastian

Bastian er efter Bailey og han er 9 år gammel, Jeg blev færdig med tilridning for 4 år siden. Han er blevet meget dygtig og jeg rider oftest på ham selv, men han har også været på mange ture i skoven med nogle søde ryttere, der ville se Nationalparken fra hesteryg. Han er en meget rolig og tillidsfuld hest. Han elsker at blive nusset og er meget nysgerrig. Han kommer altid og vil nusses, hvis jeg går på marken.

Hannibal

Hannibal er Majas lille hest og familiens kæledægge. Han kan rides af de små og er også god til at gå for vogn.

Bella

Bella er en nordbakke blanding. Hun er ca. 148 og vil rigtig gerne i skoven. 

Hun er en super til dem der ikke er helt vant til at ride, da hun altid følger med de andre heste. 

Waseef

Waseef er ox araber og  er utrolig dejlig at ride, han er nem og lytter til sin rytter. Han har den skønneste gang og svæver hen over jorden. Det er ham jeg foretrækker at ride, hvis jeg skal alene afsted. Han er så cool og elsker en god lang tur.

Al Waseef er Ox araber og super skøn at ride. Han er let og meget styrbar. Han elsker at komme med på ture.

Buller

I sensommeren 2016 købte jeg en ny sød pony. Han hedder Buller og er et rigtig nussehoved. Han er super dejlig at ride og eeeelsker at komme på tur. Han er ca 140 robust og med en dejlig stor gang.

Buller

Brunella

Brunella er Majas hest, da Hannibal jo er blevet for lille. Hun er traver, men har aldrig gået løb. Hun er en sød og rar hest, der gerne giver en tur i skoven, men skal hun galopere skal der presses lidt på. 

Brunella fik desværre et meget dårligt ben og rejste til de evige græsmarker i september. Hun havde nogle rigtig gode år hos os, og nød meget at bo hos mig og Maja. 

 

Maja og Brunella

Barolo

Barolo er efter Vekenja og en af Katrinelunds forhenværende Hingste Bambolero. Han er det sødeste nussehoved og elsker selskab. Han skal blive min ridehest om nogle år, når han er vokset sig kæææmpe stor ;)

Barolo 1 år

Cepernod

Cepernod var min gamle hest på 21år efter Chris som jeg ejede i 21 år. Så jeg har selv avlet hende. Hun var sin helt egen og ikke en hest der gad nusse ret meget. Hun var den der bestemte i flokken.   

Ceppe er desværre rejst til de evige græsmarker torsdag den 10/4 2014. Hun havde fået Cushings syndromhvilket gjorde at hun ikke havde det godt mere. Jeg håber hun nyder det sammen med hendes gamle veninde Miel.

Miel

Miel er desværre død nu. Men hun var min smukke DV hoppe efter Midt West Ibi-light. Hun var 169 cm. og en smuk hest med udstråling. Jeg købte hende i Maj 2011 med helblik på, at hun skulle bruges til dressur og overtage nogle af de lange ture for Cepernod. Hun var meget dygtig til dressuren, men temmelig vågen i skoven. 

 Miel har jeg desværre ikke mere, da hun måtte aflives p.g.a. kolik den 30/9-12. Trist R.i.p Skønne Miel.